Over Van Bamboe

Hallo,

Leuk dat je op onze website bent!

Wij zijn Gerard en Marga Lamers, gehuwd en samen hebben we 4 dochters.

In 2010 kwam Marga samen met haar voormalige compagnon in Engeland in contact met kleding van bamboe. Na dit uitgebreid getest te hebben, hebben ze in de zomer van 2010 besloten ook kleding en textiel van bamboe te gaan verkopen en een webshop laten maken.
Sinds februari 2017 runnen Gerard en Marga de webshop en de winkel samen.
We kennen geen ander product waar we zo achter staan als dit. Eénmaal de sensatie van bamboe textiel gevoeld, wil je niet anders meer!!!!

Van Bamboe breidt nog bijna maandelijks uit qua producten; soms op verzoek van klanten, soms omdat we zelf de toegevoegde waarde van een artikel zien. Inmiddels kunnen we vol trots zeggen dat Van Bamboe het meest uitgebreide assortiment van Nederland heeft qua bamboe kleding. Overigens is het assortiment in de winkel groter dan op de webshop is weergegeven.

Sinds 2014 hebben we ook een fysieke winkel (in Apeldoorn) maar nog steeds staat Van Bamboe regelmatig op verschillende beurzen en fairs om je te laten kennismaken met bamboe kleding. Op verzoek openen we de winkel ook speciaal op een avond voor je. Neem hiervoor gerust contact op!
Wist je overigens dat Van Bamboe de enige winkel in Nederland is welke uitsluitend kleding en textiel van bamboe verkoopt? En dat we een aantal producten zelf hebben ontworpen?

Wil je de producten ook verkopen in je (web)winkel of praktijk, neem dan (het liefst via e-mail) contact met ons op.
Ook als je zelf producten van bamboe verkoopt en deze in onze shop wilt laten verkopen, kun je contact opnemen.

We horen het graag als je vragen of opmerkingen hebt over de webshop, het assortiment of anderszins!